Betalen
Betaalmogelijkheden

Bekijk hier onze betaalmethodes welke wij aanbieden

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om uw winkelervaring zo soepel mogelijk te maken, bieden wij een breed scala aan betaalmogelijkheden. Hieronder vindt u een overzicht van alle betaalmethodes die u kunt gebruiken om uw aankopen op onze webshop af te rekenen:

1. iDEAL: Veilig betalen via uw eigen bank. iDEAL wordt ondersteund door de meeste Nederlandse banken en is ideaal voor snelle en eenvoudige betalingen.

2. Creditcards: Wij accepteren alle grote creditcards, waaronder Visa, MasterCard en American Express. Uw betalingen zijn beveiligd met de nieuwste encryptietechnologieën.

3. PayPal: Een veilige en snelle manier om te betalen zonder uw financiële informatie te delen. Met PayPal kunt u betalen met uw PayPal-saldo of gekoppelde bankrekening.

4. Apple Pay: Een handige betaalmethode voor Apple-gebruikers, waarmee u met uw iPhone, iPad of Mac kunt betalen in onze webshop.

5. Google Pay: Maakt het mogelijk voor Android-gebruikers om snel en veilig te betalen met de informatie die al is opgeslagen in hun Google-account.

6. Klarna Achteraf Betalen: Shop nu en betaal later. Met Klarna kunt u uw aankopen tot €750 achteraf betalen, waardoor u eerst de producten kunt ontvangen en bekijken voordat u betaalt.

7. Bankoverschrijving: U kunt ook kiezen voor een directe bankoverschrijving. Houd er rekening mee dat deze methode iets langer kan duren, aangezien we wachten op de bevestiging van de betaling voordat we uw bestelling verwerken.

Het kan zijn dat een bepaalde betaalmethode extra kosten met zich meebrengt. Dit wordt duidelijk aangegeven tijdens het bestelproces.

Wij streven ernaar om het betaalproces zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken. Mocht u vragen hebben over onze betaalmethodes of hulp nodig hebben bij het afronden van uw betaling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.