Alle collecties
Bezorgen
Bezorging van uw bestelling
Bezorging van uw bestelling

Bekijk hier onze bezorg mogelijkheden

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bezorging per Pakketpost

Wanneer uw bestelling per pakketpost wordt verzonden, ontvangt u van ons een track & trace-code op de dag van verzending. Hiermee kunt u de bestelling zelf volgen. Uw pakket wordt bezorgd door DPD of PostNL. Indien u niet aanwezig bent op het moment van levering, wordt het pakket afgeleverd bij het dichtstbijzijnde DPD- of PostNL-afhaalpunt. U kunt uw pakket vanaf de volgende werkdag daar ophalen.

De pakketdiensten leveren van maandag tot en met zaterdag, met uitzondering van nationale feestdagen.

Veel van onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Op de product info pagina tonen we de beschikbare voorraad van de producten. Bestellingen geplaatst vóór 23:45 worden, indien aangegeven, met uitzondering van zondag, de volgende dag geleverd. Voor een aantal andere producten dient u voor 15.00 uw bestelling te plaatsen voor levering volgende werkdag.

Transport per Pallet

Voor bestellingen verzonden per pallettransport ontvangt u eveneens een track & trace-code op de dag van verzending. De bestelling wordt afgeleverd tot aan de (eerste) voordeur op de begane grond. Houd er rekening mee dat u zelf moet zorgen voor eventueel verticaal transport (naar een hogere verdieping). Pallettransport wordt verzorgd door onze externe vervoerder, Transmission BV. Indien er op de afgesproken leverdatum niemand aanwezig is, nemen wij contact met u op om een nieuwe leverafspraak te maken. Let op: in dit geval worden de kosten voor het pallettransport opnieuw aan u in rekening gebracht.

Was dit een antwoord op uw vraag?